Wie zijn wij?

JL-Office Vastgoedbeheer en Administratie voor Vereniging van Eigenaren. Op professionele wijze en een persoonlijke inbreng kan een klein kantoor in staat zijn hoge kwaliteit te leveren aan het beheer van de Vereniging. Korte lijnen maakt het mogelijk om een persoonlijk contact te onderhouden. Wij hebben geen verschillende afdelingen waardoor de lijnen binnen ons kantoor kort zijn. Wij werken op een transparante wijze en in duidelijke communicatie sluiten wij de dienstverlening geheel aan op de wensen van de Vereniging. Het beheer van de financiële administratie waaronder het innen van de bijdrage en de dotatie aan de reserves van de vereniging is een belangrijk doel in een Vereniging. Dan wilt u wel dat hier professioneel en veilig mee wordt omgegaan. Wij kunnen het administratieve en financiële beheer voor uw Vereniging op een gedegen professionele wijze uitvoeren.

JL-Office werkt met software waarin de gehele administratie wordt verwerkt. Alle gegevens kunnen op elk gewenst moment worden toesturen ter inzage voor de Vereniging. Wij zorgen er dan ook voor dat de administratie altijd up-to-date is. Het technische beheer bestaat voornamelijk uit onderhoud op melding niveau en planmatig groot onderhoud (MJOP). De persoonlijke benadering, vakkennis en flexibiliteit maakt het mogelijk doelgericht werk te leveren. Door de korte lijnen binnen JL-Office kunnen wij de melding correct afhandelen en doorvoeren in het beheer van uw complex. Onze ervaring en kennis betreffende het gemeenschappelijk bezit wordt ondersteund door gecertificeerde bouwkundige relaties.

Als u ervoor kiest om het beheer van de Vereniging over te dragen aan een Beheers kantoor dan kunnen wij zowel het Administratief, Financieel en het Technisch beheer voeren. Zo ontlasten wij de Vereniging en kunnen door onze persoonlijke inbreng en professionele werkwijze zorgen voor een goed beheer. Wij bieden aangepaste werkzaamheden aan, u kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons op afspraak bezoeken. Wij staan voor u klaar om in een gesprek onze visie en manier van werken te onderbouwen.